Milyen fizetési lehetőségek vannak Divaland webáruházában?

Bankkártyás fizetésre van lehetőség Webáruházunkban, melyhez ITT találsz képes fizetési súgót.

Különleges esetben lehetőség  van egyedi megrendelés leadására a divalandinfo@gmail.com emailcímen, előreutalással.

Utánvétes fizetéssel webáruházunkban nincs lehetőség.

Van-e lehetőség utánvéttel fizetni?

Webáruházunkban utánvétes fizetésre NINCS lehetőség.

A szállítás / kézbesítés két lehetséges módja Dívaland Webáruházból

1.)

Postapontra, Csomagpontra, Csomagautomatába történő kézbesítés

PostaPontra, Csomagpontba történő szállítás bruttó 990 Ft

Foxpost csomagautomatába történő szállítás 2024. május 31. napjáig ingyenes, ezt követően 30.000 Ft vásárlás felett ingyenes.

2.)

Házhozszállítás esetén Foxpost és Magyar Posta Zrt.:

Bruttó 1990 Ft

Nem vagyok biztos a méretekben, 42-46-50-es, melyik a számomra megfelelő méret?

A megfelelő méret kiválasztásához, megtalálod minden termék egyedi mérettábláját felötlve, minden egyes termék mellé a termékfotók között. Azonban, ha biztosra szeretnél menni, Facebook oldalunkon készséggel állunk rendelkezésedre, hogy a megfelelő méretet kiválasszuk számodra.
ITT Facebook

 

Duciland webáruházban kizárólag csak úgy lehetséges rendelést leadni, hogy neked kötelezően meg kell adnod a saját egyedi méreteidet. Így ezért tudok neked segíteni abban, hogy a megfelelő ruhát rendeld meg.

Mit tegyek, ha nem megfelelő méretű terméket választottam?

Elképzelhető, hogy nem jól mérted le magad, vagy bármilyen okból mégsem lett megfelelő a ruha. Ebben az esetben, az átvételt követő 3 munkanapon belül jelezd azt  felénk valamelyik elérhetőségünkön, ahol egyeztetni tudsz a csere lehetőségéről. Ha az árucsere lehetősége adott, akkor eredeti csomagolásban és címkével küld vissza a terméket saját költségeden a címünkre, és mi a csere terméket az egyeztetésnek megfelelően küldjük a megadott szállítási címére. Erre egyszeri alkalommal díjmentesen van lehetőség.

Előfordulhat azonban, hogy nem tudunk cserélni ugyan olyan termékre, mert pl: nincs kisebb/nagyobb méret. Ebben az esetben opcionálisan a  visszautalás vagy az egyéb cseretermék  között tudsz választani.

Regisztrálnom kell a weboldal használatához?

Nem, vendégként is vásárolhatsz és fizethetsz anélkül, hogy regisztrálnál.

Mégis, milyen előnyökkel jár a regisztráció?

Egy fiók regisztráció után, a következő rendelésnél már nem kell újra kitöltened a kötelező adatokat, mert a rendszerünk tárolja azt, így könnyű dolgod lesz.

2024. áprilisától pedig havi hírleveleket indítunk, ahol értesülhetsz az új kollekciókról és az aktuális akciókról, nyereményjátékokról.