Minden kifizetés kiindulási pontja, az amikor a kosárban rákattintasz a ,,Tovább a pénztárhoz,, gombra, azt követően, hogy beállítottad a szállítási opciókat. Vagyis azt, hogy nemzetközi vagy vagy magyar futárral szeretnéd kérni a szállítást. Erről bővebben ITT tudsz olvasni.

 

Fizetés bankkártyával / hitelkártyával

PAYLIKE (a bankkártya szolgáltató neve)

A Webáruházban lehetőség van bankkártyás fizetésre a PayLike szolgáltató segítségével. Minden nagyobb kártyatípust elfogad a szolgáltató. Az alábbi képes bemutatóval segítséget nyújtok, hogyan tudod használni.

Az első érkezési felület a kosár után amikor kiválasztottad, az átvételi módot, hogy PayPal lehetőségével, vagy bankkártyás fizetési módot választva szeretnéd kifizetni a rendelésed.

Az első teendő, az ha a bankkártyával , vagy hitelkártyával fizetsz, hogy a nyílnál jelzett helyen kiválasztod a ,,Credit card (Paylike)” fizetési lehetőséget. Majd a ,,Tovább a fizetéshez ,,gomb-ra,, kattintasz.

Meg is érkeztünk a világ legegyszerűbb fizetési felületéhez. Nincs más dolgod, mint megadni a TE SAJÁT kártya adataidat, le ellenőrizni az összeg helyességét és a ,,Fizetés,, feliratra kattintani!

Tényleg ennyire egyszerű és gyors az egész! 🙂 A tranzakcióról ami egyben a rendelés visszaigazolása is, azonnal küldi a rendszer automatikusan az emialt számodra. Erről külön üzenetet nem küldünk. Érdemes megnézned a spam mappádat, ha nem érkezett meg.

Mi Duciland webáruházában semmilyen visszaigazoló kódot nem kérünk. Ha ilyen merül fel, akkor nincs netbankod, nem engedélyezett a kártyás fizetésed, vagy egyéb más probléma állhat fen, amit a bankod oldhat meg! SOHA nem kérünk semmilyen kódot!

 

Fizetés PayPal regisztrációval

Két módon lehetséges PayPa-al fizetni Duciland webáruházban.

1.) Fizetés PayPal regisztrációval, PayPal átutalással a hozzárendelt bankszámlád, vagy bankkártyád segítségével. Vagyis ha már van PayPal fiókod.
2.) Vagy egyszerű kártyás fizetés formályában PayPal-on keresztül

A képes súgóban megmutatom, hogyan tudsz fizetni már meglévő PayPal regisztrációval és azt is hogyan kezd el a regisztrációt.

A kiindulási pont, itt is az, hogy megérkezel a szállítási mód kiválasztása után a kosárból a pénztárba. Kiválasztod a a fizetési módnak a PayPal lehetőséget. Majd Kattintasz a tovább a PayPalhoz ,,gombra,,.

A PayPal átirányít a saját felületére.

Amennyiben van regisztrált PayPal fiókod a képen látható módon bejelentkezel és elvégzed a fizetést!

Amennyiben nincs PayPal regisztrációd, de mégis PayPal szeretnél fizetni kattints a fenti képen látható ,,FIZETÉS BANKÁRTYÁVAL VAGY HITELKÁRTYÁVAL” gombra amikor a saját felületére irányít. A lenti képen látható módon hajtsd végre a fizetési műveletet. Arra is van lehetőséged , hogy hogy hozz létre regisztrációt ha szeretnél ,,Create an account” gombra és rendszer végig fog vinni a folyamaton, melynek a végén el tudod végezni majd a kifizetést.

A PayPal automatikusan titkosítja a bizalmas információkat Secure Sockets Layer protokoll (SSL) segítségével.
Egy egyszerű regisztrációt követően a PayPal oldalán, könnyen gyorsan és biztonságosan fizethetsz ezen a módon is.

FONTOS INFORMÁCÓ

A rendszer minden esetben azonnal küldi a fizetésről vagyis vásárlásról a visszaigazoló üzentet. Amennyiben ilyet nem kaptál (a spam mappába sem), a rendelésed, fizetésed sikertelen volt! Soha, semmilyen banki adatot nem kérünk tőled semmilyen formában, és a webáruház a fizetések során semmilyen visszaigazoló kódot nem és nem használ.