Milyen fizetési lehetőségek vannak Divaland webáruházában?

Bankkártyás (Paylike) és PayPal fizetésre van lehetőség ITT találsz képes fizetési súgót.

Van-e lehetőség utánvéttel, vagy banki átutalással fizetni?

NINCS.

A szállítás / kézbesítés két lehetséges módja Dívaland Webáruházból

1.)

Magyar Futárral

A szolgáltató minden páros héten, az az minden második héten (k-cs) Anglia – Magyarország vonatkozásában tevékenykedő futárcéggel küldi haza egyben az addig beérkező megrendeléseket. A rendelés Magyarországra érkeztét követően, a GLS futárszolgálat kézbesíti tovább. A Vámkezelés a szállítás során megtörténik, a vevőnek további áfa és vámfizetési kötelezettsége nincs. Elsősorban azoknak ajánljuk akiknek nem SOS a ruha kézbesítése. Minden felületünkön találhattok ,,rendelési tervezőt,, mellyel jól nyomon követhető a rendelésetek útja.

Aki ezt a szállítási módot választja, nincs semmi más dolga csak a rendelés leadása során fizetéskor a ,,MAGYAR FUTÁR,, opciót választani. A szállítási díja 3800.- HUF és nincs egyéb fizetendő költség!

2.)

Szállítás Nemzetközi futárszolgálattal Parcelforce >>> Magyar Postával

Röviden a vám / ÁFA fizetés folyamata: 

A rendelés leadásra kerül a webárhuzban. Az összeg tartalmazza a ruha árát és a szállítási költséget. Mi a szolgálató elintézzük az összes szükséges vám ügyintézéshez szükséges papírmunkát és továbbítjuk a futárszolgálat felé. Amikor a csomag Magyarországra érkezik vámvizsgálaton esik keresztül. Ahol megállapítják a fizetendő ÁFA díjat. Ez most 27% Magyarországon. A Magyar Posta kézbesíti a csomagot és a vámköltséget a kézbesítőnél lehet kifizetni. A feladástól számítva 7-10 munkanap a kézbesítési idő.

Felelősséget a késésért, kései fizetésből adódó késésekért, ki nem fizetett vám költségért, sajnos nem tudunk vállalni. A Magyar Posta az át nem vett küldeményt a postán letétbe helyezi és kifizetésig ott marad. EZ A VEVŐ FELELŐSSÉGE!

Aki ezt a szállítási módot választja, nincs semmi más dolga csak a rendelés leadása során fizetéskor a ,,PARCELFORCE,, opciót választani. A szállítási díja 8800.- HUF. Majd az érkezést követően a Magyar kormánynak 27% vámköltség fizetés köteles a rendelés.

Tartalmazza -e a megrendelésem a fizetendő ÁFA díjat?

2021 június elsejétől fontos változások léptek életbe a nemzetközi szállítás és áfa – vám fizetés tekintetében. Megszűnt az unión kívüli kis értétékű rendelések ÁFA mentessége. Ez azt jelenti, hogy minden Európai unión kívüli megrendelés az országba érkezést követően vámkezelésen esik keresztül. Magyarország tekintetében ez jelenleg 27% . A megrendelések ezt az ÁFA díjat nem tartalmazzák! Ez a költség egyénileg fizetendő és intézendő a magyar hatóságok felé.

Hogyan kell ezt értelmezi Dívaland webáruházban?

Egyszerűen. Amennyiben a Magyar-futár szállítási opciót válaszod nem kell ezt a vámterhet megfizetned, amennyiben sos a rendelés és nemzetközi futárt választod, így meg kell fizetned.

Mi történik a csomagommal a feladás után, hogyan zajlik a vámkezelés folyamata?

Ez a kérdés kizárólag csak opcionális a nemzetközi futárral rendeltél.

 

Angliából Franciaországon keresztül érkezik meg csomag Magyarországra ahol, az úgynevezett ,, Postai kicserélőben” vám vizsgálaton esik keresztül a csomag. Előzetesen elkészítjük és csatoljuk a szükséges vám dokumentumokat a csomaghoz tehát ezzel  megrendelőnek nincs feladata.

A fizetendő ÁFA költségről ami Magyarországon 27% jelenleg, SMS vagy Email értesítést fog kapni a rendeléskor megadott email elérhetőségre a vámszolgálattól. Ezt követően ha rendezte utalással , bankkártyával a fizetést a a futár fogja számodra kézbesíteni a csomagot.

Nem vagyok biztos a méretekben, 42-46-50-es, melyik a számomra megfelelő méret?

A megfelelő méret kiválasztásához, megtalálod minden termék egyedi mérettábláját felötlve, minden egyes termék mellé a termékfotók között. Azonban, ha biztosra szeretnél menni, Facebook oldalunkon készséggel állunk rendelkezésedre, hogy a megfelelő méretet kiválasszuk számodra.
ITT Facebook

 

Duciland webáruházban kizárólag csak úgy lehetséges rendelést leadni, hogy neked kötelezően meg kell adnod a saját egyedi méreteidet. Így ezért tudok neked segíteni abban, hogy a megfelelő ruhát rendeld meg.

Mit tegyek, ha nem megfelelő méretű terméket választottam?

Elképzelhető, hogy nem jól mérted le magad, vagy bármilyen okból mégsem lett megfelelő a ruha. Ebben az esetben, az átvételt követő 3 munkanapon belül jelezd azt  felénk valamelyik elérhetőségünkön, ahol egyeztetni tudsz a csere lehetőségéről. Ha az árucsere lehetősége adott, akkor eredeti csomagolásban és címkével küld vissza a terméket saját költségeden a címünkre, és mi a csere terméket az egyeztetésnek megfelelően küldjük a megadott szállítási címére. Erre egyszeri alkalommal díjmentesen van lehetőség.

Előfordulhat azonban, hogy nem tudunk cserélni ugyan olyan termékre, mert pl: nincs kisebb/nagyobb méret. Ebben az esetben opcionálisan a  visszautalás vagy az egyéb cseretermék  között tudsz választani.

A webáruházban található összes termék azonnal elérhető, és tudjátok küldeni?

Nem. A megrendelések nagy része során egyéni megrendelést teljesítünk. Minimális raktárkészlettel dolgozunk.

1.) Raktárkészletről: ( Raktárkészlet kategória ) 7-10 nap alatt tudjuk teljesíteni a leadott megrendelést.

2.) Minden egyéb megrendelés ELŐRENDELÉS-nek számít. Kézbesítési idő 18 – 21 nap.

Regisztrálnom kell a weboldal használatához?

Nem, vendégként is vásárolhatsz és fizethetsz anélkül, hogy regisztrálnál.

Mégis, milyen előnyökkel jár a regisztráció?

Egy fiók regisztráció után, a következő rendelésnél már nem kell újra kitöltened a kötelező adatokat, mert a rendszerünk tárolja azt, így könnyű dolgod lesz.

Hogyan tudom kifizetni a megrendelt terméket?

Erre több lehetőséged is van:

1.) Bankkártyával a PayPal felületén PayPal regisztráció nélkül.
Erről bővebben súgót találsz a fizetési lehetőségek fül alatt.

2.) PayPal átutalással, regisztrált PayPal fiókkal

3.) Bankkártyás fizetéssel

Biztonságos a weboldalon történő vásárlás?

A fizetéskor a rendszer 128 bites Secure Sockets Layer (SSL) titkosított biztonsági oldalra továbbítja adatait. A kártyaadatok megadásának pillanatában rendszerünk biztonságos módban van, hogy megvédjük adataidat.
Tekitsd meg a PayPal-t: A PayPal automatikusan titkosítja a bizalmas információkat Secure Sockets Layer protokoll (SSL) segítségével. Mielőtt regisztrálna vagy bejelentkezik a PayPal webhelyére, szervereink ellenőrzik, hogy jóváhagyott böngészőt használ-e, amelyik SSL 3.0 vagy újabb verziót használ.
Amint az információ elérte a PayPal webhelyet, egy olyan kiszolgálón él, amelyet fizikailag és elektronikus úton erősen őrzött. A PayPal szerverek egy elektronikus tűzfal mögött vannak, és nem kapcsolódnak közvetlenül az internethez, így a személyes adatai csak az engedélyezett számítógépekről érhetők el.